Schouw dampkap voor thuis en in de horeca

| Meer

schouwdampkap

 
 
 
 
Een schouwdampkap is nadrukkelijk aanwezig in een keuken en dat houdt in dat deze kap mooi moet zijn want een schouwdampkap is wel een blikvanger hoor!
Er is een royale keuze wat betreft schouwdampkappen.


Enkele schouwdampkappen of schouwmodellen

  • Als  het kookgedeelte voor het raam zit, dan kunt u een tafelschouw kiezen. Deze kunt u ook boven een kookeiland hangen. Vanaf 60 centimeter tot 120 centimeter breedte beschikbaar.
  • Een heerlijke is de wandschouw. Wordt dus aan de wand geļnstalleerd en is er in de breedtes vanaf 60 tot 120 centimeter. Omdat deze schouw tegen de wand zit, is het een eersteklas blikvanger. Gemaakt van rvs en ook verkrijgbaar in combinatie met glas.
  • De hoekschouw wordt in een hoek gezet en tegen een wand. De breedtes zijn vrij groot namelijk van 110 tot 130 centimeter. Van rvs en verkrijgbaar in dit materiaal met glas. Een elegante schouw, een aanwinst in de keuken!
  • Een eilandschouw heeft een supermodern uiterlijk en komt boven het kookeiland te hangen en is verkrijgbaar in breedtes van 90 tot 120 centimeter. Ook weer gemaakt van het bekende rvs en tevens verkrijgbaar in combinatie met glas. Biedt een heerlijke aanblik waar u nooit genoeg van zult krijgen!

 

schouwafzuigkap


Een aanvulling in uw keuken!

Randafzuiging! En het werkt op deze manier. De kookluchten worden via kleine kleppen afgezogen. Het heeft dus niks met dampkappen of afzuigkappen te maken maar is wel interessant om te weten! U kunt het ook zien als een aanvulling op uw bestaande afzuiging. De kleine kleppen worden elektrisch bediend en staan open of dicht. De randafzuiging wordt in het bijzonder toegepast naast een kookplaat maar is ook toepasbaar bij uw stoomkoker, friteuse of wokplaat. De motor die de klepjes elektrisch bedient kan netjes worden weggewerkt in een keukenkast.
 
schouwafzuigkap