Alle bekende merken van dampkappen op een rij

| Meer

 

merken dampkappen
 
 
Welk merk u gaat kiezen maakt in feite niet uit want er zijn geen inferieure afzuigkappen. Welke u uiteindelijk gaan nemen hangt ondermeer af het model, van het type, van de capaciteit en hoeveel geld u er voor wilt betalen.
 
Een opsomming van de meest bekende merken :
 
AEG is een bekende speler op de markt wat betreft afzuigkappen. Deze speler is een onderdeel van het Zweeds concern Electrolux. Het concern is misschien wel de grootste producent ter wereld wat betreft huishoudelijke apparatuur.
 
Een puur Nederlands bedrijf is Pelgrim en is al meer dan 90 jaar oud en levert topkwaliteit voor een aangename prijs.
 
Nóg zo`n topbedrijf is Etna. Al ruim 150 jaar goed bezig!
 
Futurum is in het bijzonder gespecialiseerd in wasemkappen!
 
Er is ook een onderneming die wasemkappen op maat maakt. De naam is Exactum. Dan krijgt u dus een wasemkap die echt uniek is te noemen. Dus echt een ware droom in uw keuken!

Een Belgische dampkapproducent is Novy en is gevestigd in het westen van Vlaanderen. Het bedrijf vertegenwoordigt topkwaliteit, design, betrouwbaarheid en een prima service.
 
merken dampkappen

Een fabrikant dat echt topkwalteit levert is het Duitse bedrijf Gutmann. De apparatuur wordt zoveel als mogelijk met de hand gemaakt, en dat kunt u zien!

Nog een Duitse onderneming die kappen maakt is Berbel. Enkele kenmerken zijn de hoge afzuigkracht met een opvallend laag geluidsniveau, de hoge kwaliteit en eenvoudig schoon te maken.

En wie kent niet het merk Bosch? De prijzen zijn prettig en de kwaltiteit is top.

In ruim 90 landen aanwezig, dus dat zegt genoeg. Eén van de grootste fabrikanten van de wereld wat betreft keukenapparaten. En de naam is Fagor.

Een Miele wasemkap gaat lekker lang mee; men zegt dan ook wel eens `er ís geen betere`!

De wereldtop wordt aangevoerd door het Whirlpool. De nummer één wat betreft vele huishoudelijke apparaten.

Méér dan 40 jaar ervaring voor allerlei soorten keukenapparatuur. Ongetwijfeld Bestron!
 
bestron dampkappen

Veiligheid staat boven aan de lijst. Topkwaliteit staat ook boven aan de lijst. Beiden zijn erg belangrijk voor het wasemkap- bedrijf Baumatic.

Hoogstaande kwaliteit, voortreffelijke klasse! Natuurlijk Boretti!

Neff, en die naam zegt eigenlijk al genoeg. Heerlijk design, prima kwaliteit!

Ook ruim 40 jaar ervaring wat betreft dampkappen heeft Itho. Doet erg veel aan innovatie, echt een voorloper op diverse gebieden.

Mooi om te zien, een superkwaliteit en dat zijn de wasemkappen van Atag.

Bekend en dan echt over de hele wereld want wie heeft nog nooit gehoord van Bauknecht? Is van origine een Duits bedrijf. Begon na de laatste oorlog met het maken van keukenapparatuur, en doet dat altijd nog met verve.

Design, kwaliteit waar je `U` tegen zegt. Altijd vooraan wat trends betreft. En dat kan maar één onderneming zijn en dat is aXiair. Verkoopt vooral in de Benelux- landen.

Siemens is een naam die iedereen bekend in de oren zal klinken. Zij maken de hoogste kwaliteit met in het achterhoofd apparaten te maken die zuinig omspringen met energie.

Een Italiaans bedrijf dat met de klanten meedenkt is Zanussi. Al ruim 80 jaar een begrip in de keukenwereld.
 
zanussi dampkap
 
Falmec. Uw afzuigkap zal er altijd mooi uitzien en dat komt omdat hij is gemaakt van speciaal rvs. En dat betekent nooit  meer vette vingerafdrukken te zien op uw kap.

Betaalbare apparatuur met daarbij de hoogste kwaliteit. Dat produceert Ariston.

Stijl en stilte. Kenmerken van een wasemkap van Scholtès. Daarnaast zijn zij bijzonder prachtig om te zien. U wilt een parel in huis…dat kan nu als u van dit bedrijf een afzuigkap aanschaft.
 
merken dampkappen