geintegreerde dampkap
 
 
 
 
Een ge´ntegreerde afzuigkap is praktisch niet te zien in de keuken en is ingebouwd in een keukenkast. De afzuiging begint op het moment dat de kap naar voren wordt getrokken. Er ontstaat een groot zuigoppervlak en dat houdt in dat het afzuigrendement bijzonder hoog is.
Na het werk wordt de kap weer naar binnen geschoven dus in de kast en is weer onzichtbaar.
Hoe deze wasemkap er uit ziet is minder belangrijk. Het gaat duidelijk om het functioneren.
De goedkoopste uitvoering kost ongeveer 100 euro en er zijn er die tegen de 2200 euro kosten. Dat is veel geld voor een kap die niet is te zien wanneer die niet is werking is.
 
geintegreerde dampkap
 


Helemaal van vandaag!

Het laatste op het gebied van interessante snufjes is dat u deze kap niet meer hoeft aan te sturen. In de kap zit een sensor. Deze sensor `herkent` kookdampen en kookvetten. Daar zal de capaciteit automarisch op worden ingesteld. Hoe meer dampen en vetten, des te harder zal de motor werken om de luchtjes te verwijderen. Het is een kap die met u meedenkt. Makkelijk natuurlijk en altijd de juiste afzuiging.
 

Meer nieuwtjes!

Op de eerste plaats de besturing van de ge´ntegreerde wasemkap met behulp van een afstandsbediening. Makkelijk hoor!
Echt super is de ge´ntegreerde wasemkap in uw werkblad en komt uit het werkblad op het moment dat u met koken begint.
 
Ge´ntegreerde dampkappen of afzuigkappen


Kwaliteit is belangrijk!

Want een goede kwaliteit is en blijft belangrijk. Dat geldt ook voor een ge´ntegreerde kap. Het hoeft geen pronkstuk te zijn maar moet zijn werking lang en goed blijven doen.
 

Watůrandafzuiging!?

En dat heeft totaal niks uit te staan met dampkappen. Wat is het dan wel?
U heeft in uw keuken natuurlijk een kookplaat. Daarnaast kunt u ook nog een grillplaat hebben, een friteuse afdeling of een wokplaat. Opzij van de kookplaat zitten kleine klepjes. Die worden elektrisch bediend. Tijdens het bakken en braden opent u deze klepjes en de damp wordt afgezogen. Nadat u klaar bent met koken kunt u deze klepjes weer sluiten. De motor zit weggewerkt in een keukenkast.
Er ontstaat een maximale afzuiging omdat de klepjes meteen naast uw kookplek zitten. Ideaal!
 
in de keuken